03.219.27.90 info@tclo.be

Interclubfinale heren 35plus 2011

U bent hier

Zaterdag 25.6.11 was de dag dat TCLO het moest opnemen tegen RUA. Geplande weekenduitstappen werden verplaatst zodat de sterkst mogelijke ploeg aanwezig kon zijn.

In de junior-veteranenreeks worden 4 enkelwedstrijden gespeeld en 2 dubbels. Het kan dus 3-3 worden en dan worden de gewonnnen sets of spelletjes in rekening gebracht.

het A-team van TCLO

Tim Van Rompaey, Luc Maes

Het begon goed voor onze club : Luc Maes maakte op magistrale manier brandhout van de eerste man van RUA (6/0 - 6/1) op minder dan een uurtje. Tim Van Rompaey maakte in de eerste set een 5-3 achterstand goed om ook te winnen in 2 sets (7/6 (3) - 6/2). Ook Guy de Boeck won na een zéér knappe wedstrijd tegen een zéér sterke tegenstander.(4/6 - 6/3 - 6/2).
Onze Michael Binnemans had de voorbije wedstrijden zijn goede vorm laten zien, maar moest nu de wet van de sterkste ondergaan tegen een sterke en vinnige opponent en verloor met 6/3 - 6/2.

het A-team van TCLO

Guy de Boeck

We stonden dus 3-1 voor met een goed setsaldo ! We dienden dus gewoon nog minstens 1 setje te winnen in de dubbelwedstrijden om de titel binnen te rijven. Tim en Guy verloren echter in 2 sets (7/5 - 6/3) en
Luc en Michael maakten er een thriller van : in de eerste set hadden ze verscheidene setballen, ..maar de bal viel niet goed en ze verloren helaas met 7/6 (6) - 7/6 (5). Jammer natuurlijk want we waren er zéér dicht bij !!
Volgende keer beter. We weten nu dat we een ploeg hebben die titelkandidaat is en we gaan er de volgende edities terug voor ! Ook speciale dank aan Peter Van Passen en Max Holderbosch voor hun winstmatchen in de vorige poule-ontmoetingen !!